PURE LUXE,
PUUR COMFORT

ONZE APPARTEMENTEN

Dit kleinschalige project biedt alle wooncomfort dat je zoekt. Je hebt de keuze uit 15 appartementen, met 1, 2 of 3 slaapkamers en riante leefterrassen, waarvan 2 luxueuze penthouses. Bij Les Emeraudes geniet je voluit van de aangename omgeving van Sint-Pieters-Woluwe vanop je zuidgerichte terras. Ook het interieur van je appartement is verfijnd en hedendaags. De moderne architecturale stijl wordt naadloos gecombineerd met luxe en kwaliteit.

KIES UIT ONZE VERSCHILLENDE
TYPES APPARTEMENTEN.

1

SLAAPKAMER

x2

2

SLAAPKAMER

x7

3

SLAAPKAMER

x6

Laag energieverbruik, hoog wooncomfort

In al onze appartementen bouwen we “slim wonen”-domotica in. Zoals een slimme thermostaat die je verbruik automatisch aanpast voor een lager energieverbruik. Je gordijnen, je verlichting, de voordeur … die kan je allemaal eenvoudig besturen vanop je smartphone. Zo denken we aan je veiligheid en je energiefactuur, terwijl jij je onderdompelt in het comfort van jouw thuis.

De groene visie van de architect

Dit residentiële project besteedt bijzonder veel aandacht aan de beleving en het comfort van haar toekomstige bewoners. Al bij de eerste stap in de inkomhal baad je in licht en ruimte tot aan je appartement.

 

Urban Nation Architects & Associates creëerde een strakke en elegante architectuur met een warme uitstraling. De lichtgrijze natuursteen in combinatie met het buitenschrijnwerk in donkergrijs aluminium geven het gebouw een tijdloze uitstraling. In de appartementen zorgen de grote raampartijen voor veel natuurlijke lichtinval én een verbinding met de mooie lommerrijke tuinen en leefterrassen. Zo zorgen we voor een woonbeleving die uitnodigt om met vrienden te genieten van een heerlijke zomer.

ANTONISSEN GAAT EEN STAPJE VERDER

Bij al onze projecten geniet je van persoonlijk advies en begeleiding op maat doorheen het volledige proces van de verkoop tot de inrichting van je appartement. Op basis van een behoefteanalyse zoekt een adviseur mee naar jouw ideaal appartement. Onze financiële expert adviseert jou over de financieringsmogelijkheden. Vervolgens word je van A tot Z begeleid in de indeling en afwerking van jouw appartement. Tenslotte krijg je nog 2 uur gratis interieuradvies van onze interieurstyliste. Met ons ervaren en enthousiaste team doen we er alles aan opdat jouw appartement je eigen persoonlijkheid weerspiegelt.